facebook twitter youtube

Culinair hoogvliegen, avontuurlijke buitenactiviteit

Teamuitje, bedrijfsuitje, groepsuitje, familiedag

Zoek je een (ont)spannende buitenactiviteit in het hart van het Rivierenland als teamuitje of bedrijfsuitje? Een avontuurlijke buitenactiviteit voor teambuilding? Deze bijzondere workshop versterkt op natuurlijke wijze jullie saamhorigheid. De spannende roofvogelworkshop levert een unieke groepservaring die jullie samenwerking sterk zal verbeteren. En tijdens de lunch of het diner – maar zeker ook tijdens het natafelen – volgt als vanzelf de nodige ontspanning. Een unieke ervaring!

Roofvogelworkshop

Je leert alles over het ontstaan van de valkerij en de roofvogels, uilen en gieren. Je krijgt ook de valkerijmaterialen te zien die valkenier gebruikt. Na een intensieve instructie door de valkenier over het vliegen met roofvogels krijg je zelf een roofvogel op je hand … je kijkt recht in zijn ogen! Samen met je collega’s of vrienden werk je met de roofvogels. Daardoor leer je elkaar op een heel andere manier kennen. Uiteindelijk geven jullie elkaar een spectaculaire roofvogelshow, als echte valkeniers.

Heerlijke lunch of diner

Chefkok Peter van der Cruijssen runt samen met zijn vrouw het restaurant De Weeghbrug. Dit restaurant is voor de 11de keer opgenomen in de Guide Michelin als ‘Bib gourmand’! Zij gaan jullie heerlijk in de culinaire watten leggen. Uiteraard wordt er met speciale dieetwensen rekening gehouden. Wel graag vooraf melden aan Flying Emotion.

Aanvang

10.30 uur – ontvangst in restaurant De Weeghbrug te Wamel,

Prijs

De prijs voor het Culinair hoogvliegen arrangement is € 65,– excl. BTW per persoon. Dit bedrag is inclusief ontvangst met koffie/thee en wat lekkers en een streeklunch met streeksappen. Exclusief consumpties.

Een roofvogel workshop met aansluitend een 3 gangen diner van de chef € 80,– excl.BTW. Dit bedrag is inclusief ontvangst met koffie/thee en wat lekkers, roofvogel workshop en een 3 gangen diner. Exclusief consumpties.

Minimaal 10 en max. 30 personen. Uiteraard kunnen er andere lunches verzorgt worden. Andere activiteiten zoals een jachthonden workshop kan in een dag programma verwerkt worden alles naar wens. Bij meer personen wijken we uit naar een andere geschikte locatie.

Een middagprogramma kun je ook boeken met een lunch en diner.

Wil je meer informatie over dit arrangement? Vul dan het contactformulier in.

Schrijf je ook in op onze gratis nieuwsbrief. Dan ben je als eerste op de hoogte van onze nieuwe acties.

Contactformulier

Naam: *

Bedrijf:

Woonplaats: *

E-mailadres: *

Telefoon: *

Uw bericht: *

Hoe heb je ons gevonden?

Reactie graag per:  Geen voorkeur E-mail Telefoon

Nieuwsbrief ontvangen?  ja

Code:
captcha
Schrijf de code links over

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


9 × negen =

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>