facebook twitter youtube

Dieren training, coaching, teambuilding en training

Dieren en de natuur spreken tot je verbeelding maar hoe komt dat nu, eigenlijk heel simpel “wij zijn natuur”. Wij zijn verbonden met de natuur en de dieren, we denken anders te zijn en dat we kunnen controleren, heersen.. maar is dat werkelijk zo?

Wat is je thema, doelstelling of in welk proces zitten jullie ? Dit is ons uitgangspunt, wij gaan de inhoud vertalen naar de natuur en onze dieren. De onderdelen worden uitgewerkt en je krijgt een helder voorstel, hierna hebben we overleg. Bijsturen waarnodig nodig en je ontvangt het programma met de prijs.

Het dierenrijk en onze dieren zijn de spiegel, ontelbare metaforen zijn mogelijk en versterken thema`s zoals communicatie, leiderschap, durf, anticiperen, samenwerken, verandering… het moet vooral praktisch zijn. De natuur gaat ons weer richting geven!

Een geschikte locatie in overleg.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Contactformulier

Naam: *

Bedrijf:

Woonplaats: *

E-mailadres: *

Telefoon: *

Uw bericht: *

Hoe heb je ons gevonden?

Reactie graag per:  Geen voorkeur E-mail Telefoon

Nieuwsbrief ontvangen?  ja

Code:
captcha
Schrijf de code links over

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


− zes = 2

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>