facebook twitter youtube

Jachtslot

Met je team, bedrijf of zakenrelaties een dag in de natuur

Zoek je een (ont)spannende buitenactiviteit als teamuitje of bedrijfsuitje op een prachtig gelegen locatie? Een avontuurlijke buitenactiviteit voor teambuilding of verbinding? Deze bijzondere workshop versterkt op natuurlijke wijze jullie saamhorigheid. De spannende roofvogelworkshop levert een unieke groepservaring die jullie samenwerking sterk zal ondersteunen. En tijdens de lunch of het diner – maar zeker ook tijdens het natafelen – volgt als vanzelf de nodige ontspanning. Een unieke ervaring!

Roofvogelworkshop

We duiken de geschiedenis in tot aan het aller eerste begin en stellen de vraag wie heeft de valkerij bedacht? Je krijgt ook de valkerijmaterialen te zien die valkenier gebruikt. Hoe worden roofvogels getraind? Na een intensieve instructie door de valkenier over het vliegen met roofvogels krijg je zelf een roofvogel op je hand … je kijkt recht in zijn ogen! Samen met je collega’s of zakenrelaties ben je in nauw contact met de roofvogels. Daardoor leer je elkaar op een heel andere manier kennen. Uiteindelijk geven jullie elkaar een spectaculaire roofvogelshow, als echte valkeniers.

Geschiedenis Landgoed Het Jachtslot Mookerheide

In 1902 gaf Jan Jacob Luden de gebroeders Oscar en Henri Leeuw, architecten te Nijmegen, opdracht Jachtslot de Mookerheide te bouwen. Luden, een ongedurig man van het bohémien-type, hield zijn droompaleis al snel voor gezien en in 1910 werd zakenman Antonie Marinus Vroeg de tweede eigenaar. Hij woonde er tot 1927. Nadat het Jachtslotopmerkelijk ongeschonden de oorlog had overleefd, kochten de Dominicanessen van Bethanië het  in 1947 om zich er te gaan bekommeren om het lot van uit huis geplaatste meisjes. Voor de pupillen werd op het landgoed woonruimte en een schoolgebouw gerealiseerd. De zusters onderhielden het slot perfect, maar zagen zich toch genoodzaakt bepaalde gedeelten enigszins aan te passen.

Heerlijke lunch, diner of BBQ

De chef van Landgoed Jachtslot De Mookerheide runt zijn keuken met veel passie. En zorgt dat het aan niets ontbreekt. Zij gaan jullie heerlijk in de culinaire watten leggen. Uiteraard wordt er met speciale dieetwensen rekening gehouden. Wel graag vooraf melden aan Flying Emotion.

Roofvogel Lunch Arrangement

11.00 – ontvangst op het Jachtslot in Mook Koffie en thee met Kiste trui
11:15 – roofvogel workshop deel 1
12:30 – lunchbuffet met 2 soorten soep, 2 warme snacks, diverse broodsoorten, vleeswaren en kaas soorten, koffie, thee, melk en jus d’orange
15:30 – einde

Prijs Roofvogel Lunch Arrangement

De prijs voor het Roofvogel lunch arrangement: E 80 excl.BTW Dit bedrag is inclusief het ontvangst met koffie en thee met Kistetrui, roofvogel workshop en het lunchbuffet. Minimaal 10 en max. 40 personen. Bij meer personen hebben we overleg. Is het budget niet toereikend neem dan contact met ons op wij organiseren graag binnen budget.

Roofvogel BBQ Arrangement

Op het landgoed van 144 hectare ligt, op 200 meter van het Jachtslot zelf, ‘The Scottish Barn’. De term zegt het al: het exterieur is dat van een schuur en ook de inrichting is op z’n Schots informeel met houten banken en schapenvellen. The Barn is uniek omdat u er zowel buiten als binnen kunt barbecueën.

14:00 – ontvangst op het Jachtslot in Mook Koffie en thee met Kiste trui
14:15 – roofvogel workshop
17:00 – tijd voor een aperitief  (exclusief)
17:30 – BBQ. 1 x satéstokje, 1 x drumstick, 1 x sparerib, 1 x BBQ-worstje, 1 x hamburger. Hierbij serveren wij frites, salades, sauzen en stokbrood.

Prijs Roofvogel BBQ Arrangement

De prijs voor het Roofvogel BBQ E 80 excl.BTW. Dit bedrag is inclusief het ontvangst met koffie en thee met Kistetrui, roofvogel workshop en BBQ. Minimaal 20 personen max. 40 personen. Bij meer personen hebben we overleg.

Extra mogelijkheden

Wilt u een gehele dag verblijven dan verzorgen we een jachtworkshop met roofvogels en jachthonden op het Landgoed. De locatie geeft vele mogelijkheden zodat we aan bijna elke wens kunnen voldoen. Van spanning tot verbazing met onze dieren tot vergaderen en culinair genieten. Voor uitbreiding van de arrangementen kunt u contact opnemen wij staan u graag te woord.

Contactformulier

Naam: *

Bedrijf:

Woonplaats: *

E-mailadres: *

Telefoon: *

Uw bericht: *

Hoe heb je ons gevonden?

Reactie graag per:  Geen voorkeur E-mail Telefoon

Nieuwsbrief ontvangen?  ja

Code:
captcha
Schrijf de code links over

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


twee × = 14

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>