facebook twitter youtube

Ons aanbod

 Buy Windows 7 Windows 10 Product Key Online  |
100% Genuine Windows 10 key 85% Off  |
100% Genuine Windows 7 key 85% Off  |
100% Genuine Windows 8 key 85% Off  |
100% Genuine Office 2016 key 85% Off  |

Heb jij zin in een natuurlijk avontuur?

Wil je een dag op pad met je bedrijf, team of groep, zoek je een spannende outdooractiviteit voor teambuilding of als familieuitje op je familiedag?

Flying Emotion verzorgt unieke maatwerk arrangementen in combinatie met roofvogel workshops. Tijdens deze workshops kom je oog in oog te staan met buizerds en uilen. Je bent echt lekker een dag buiten. Eten en drinken? We organiseren het allemaal.

Ook op locatie bij bedrijven en instellingen organiseren wij workshops met roofvogels. Wat dacht je van teambuilding en trainingen met onze dieren!

Voor bedrijven, actief beleven in de natuur

Avontuurlijk bedrijfsuitje, teamuitje of evenement?

Kom tijdens je bedrijfsuitje of teamuitje genieten van onze roofvogels en jachthonden.Actief beleven van de natuur in het Rivierenland staat centraal tijdens onze jachthonden workshops en roofvogel workshops. Je kunt zelf valkenieren of struinen met jachthonden, uilen en buizerds fotograferen, etc. Tijdens de arrangementen geniet je van heerlijke Bourgondische lunches en diners, ook op locatie.

Voor particulieren: valkenieren en struinen

Actieve familiedag of groepsuitje?

Wil je iets bijzonders doen op familiedag of met je sportvereniging? Een roofvogel vasthouden tijdens een roofvogel workshop in Gelderland? Voel je valkenier tijdens onze avontuurlijke outdooractiviteiten. Wat dacht je van struinen door de prachtige uiterwaarden plus lekker eten? Of kies voor een spectaculaire roofvogeldemonstratie en laat je trouwringen aanvliegen door een echte woestijnbuizerd.

Voor de zorgsector: valkenieren met een handicap

Valkenieren voor iedereen!

Bewoners van zorginstellingen genieten tijdens onze workshops – op locatie binnen of buiten – van onze prachtige roofvogels en jachthonden. Valkenieren met een handicap is een workshop speciaal voor mensen met beperkingen: de roofvogel landt op een speciale rolstoelsteun, heel erg spannend ….