facebook twitter youtube

Over Flying Emotion

Flying Emotion is meer dan een valkeniersbedrijf, de mens en de natuur staat in het middelpunt. Gevestigd in het Rivierenland. Eigenaar is Henri Hommersom:

Ik heb jaren gewerkt in de geestelijke gezondheidszorg. Mijn passie lag echter altijd al bij de natuur, en de wereld van roofvogels, uilen en jachthonden. Dat was eerst een hobby, maar groeide uit tot een professioneel bedrijf.

De flora en fauna staat centraal binnen Flying Emotion, we moeten zuinig zijn op onze wereld. Wij laten gasten ervaren dat onze dieren en de natuur echt bijzonder zijn! Daar waar het kan investeren wij in duurzaam ondernemen.

Flying Emotion verzorgt spannende buitenactiviteiten met roofvogels, uilen voor instellingen, bedrijven en particulieren.

Steeds meer richt ik me op teambuilding en training van managers. Ik verbind mijn kennis en ervaringen die ik heb opgedaan in het werken met met mensen in de gezondheidszorg en TBS met de dieren en natuur. Meer informatie [klik hier]

Organiseren en managen van projecten is een tweede natuur. We zijn ons dan ook steeds meer gaan ontwikkelen als evenementen organisator waarbij de natuur een altijd rol speelt. De grote van een bedrijfsevenement, productpresentatie, vergaderarrangement of bijvoorbeeld een personeelsfeest speelt geen rol.

Alles wat wij doen heeft met mensen en natuur te maken, de communicatie is helder maar vooral ook menselijk en service gericht.

In onze workshops maak je op een (ont)spannende manier kennis met onze roofvogels en de natuur in het Rivierenland en de regio Arnhem- Nijmegen. Iedereen heeft het tegenwoordig druk, en komt er niet meer aan toe zich uit te leven in de natuur.

Bij ons kunnen mensen weer een ‘oergevoel’ ervaren: het ritme van de natuur.

Omdat ik ben geboren en getogen in het Land van Maas en Waal ken ik echt alle mooie plekjes. En ik ben elke dag weer blij, werken met de natuur én met mensen, mooier kan niet!

Daarnaast ben ik een echte Bourgondiër: ook dat wil ik graag delen met mijn gasten. Daarom combineer ik veel arrangementen met picknicks en proeverijen. Dat betekent lekker buiten zijn én lekker eten en drinken.’

Wat doen we?

Flying Emotion verzorgt avontuurlijke workshops en arrangementen voor bedrijven, particulieren en instellingen. Maar ook voor het organiseren van bedrijfsevenementen, productpresentaties, vergaderarrangementen… Deze natuurlijke outdooractiviteiten vinden plaats in het Rivierenland en de regio Arnhem- Nijmegen, maar ook op locatie als deze geschikt is. Onze workshops en arrangementen zijn altijd op maat. Dus ook als je met een team, familie of als individu wilt komen, kunnen wij je iets aanbieden.

Je kunt in onze workshops zelf ervaren hoe het is om oog in oog met een roofvogel te staan. Zelf een roofvogel op de valkeniershandschoen nemen. Een onvergetelijke ervaring! Wij vinden het belangrijk om voorlichting te geven over onze vogels. En we vertellen je graag over de geschiedenis van het valkenieren.

Lees hier meer over onze roofvogel workshops en arrangementen

Roofvogels en uilen

Wij houden van onze dieren. Dat staat voorop. Maar we aaien onze roofvogels en uilen niet. Ook jij mag dat niet tijdens een workshop. De natuurlijke beschermingslaag op de veren wordt daardoor aangetast. De dieren kunnen hierdoor ziek worden. En natuurlijk is ook de veiligheid belangrijk. Roofvogels en uilen kun je trainen, maar zeker niet temmen: hun instinct blijft doorslaggevend. Je zult ons niet vinden op braderieën of op grote openbare evenementen dit vinden wij te belastend voor onze roofvogels en uilen.

Wij gaan altijd uit van hun natuurlijke gedrag. Dat het dan soms anders loopt dan gepland, is eigenlijk alleen maar leuk. Flying Emotion besteedt veel zorg aan het welzijn van de dieren. Bv. aan de huisvesting van onze roofvogels, uilen en jachthonden. En vanzelfsprekend zijn de dieren legaal en heeft Flying Emotion alle benodigde vergunningen.

Lees hier meer over onze roofvogels en uilen.