facebook twitter youtube

Roofvogel picknick arrangement

Picknick arrangement op het platteland, met roofvogels en uilen

Op pad met de valkenier en zijn roofvogels en uilen. Een unieke buitenactiviteit voor je bedrijfsuitje, teamuitje of familiedag. Avontuurlijk struinen en heerlijk picknicken op het platteland.

Roofvogel workshop

We spreken af in restaurant d`Oude Weeghbrug. Daar drink je eerst koffie/thee met je bedrijf of familie. De valkenier vertelt je alles over het ontstaan van de valkerij en de roofvogels. Je krijgt ook de valkerijmaterialen te zien die de valkenier gebruikt. Na een intensieve instructie door de valkenier over het vliegen met roofvogels krijg je zelf een roofvogel op je hand … je kijkt recht in zijn ogen!

Op je bedrijfsuitje, teamuitje of familiedag ga je − samen met je collega’s of vrienden − met de roofvogels aan het werk. Daardoor leren jullie elkaar op een heel andere manier kennen; dat is pas echte teambuilding! En je ervaart met de ongelooflijke kracht en souplesse waarmee de roofvogel zijn vliegkunsten vertoont.

Struinen door de uiterwaarden

De valkenier is geboren en getogen in het Land van Maas en Waal. Hij kent hier echt alle bijzondere natuurplekjes: van dorpje tot uiterwaarden, van kerk tot rivier. Tijdens de natuurwandeling wijk je af van de gebaande paden en ontdek je de ongerepte natuur van het Rivierenland.

Exclusieve streekpicknick

Het struinen en wandelen in de frisse buitenlucht zorgt natuurlijk voor een gezonde trek. Die kun je stillen tijdens de picknick met heerlijke streekgerechten. Ergens in de natuur van de uiterwaarden strijken we neer op een mooie plek en komt de goedgevulde picknickmand tevoorschijn. Stel je voor: roofvogels en uilen workshop en later geniet jij – midden op het platteland – van een heerlijke lunch!

Uiteraard wordt er met speciale dieetwensen rekening gehouden. Wel graag vooraf melden aan Flying Emotion.

PS Een paar stevige wandelschoenen zijn echt onmisbaar bij het struinen door de ruige uiterwaarden. En vergeet vooral je fototoestel niet mee te nemen!

Prijs

De prijs voor het Roofvogel picknick arrangement is € 60,– per persoon. Minimaal 10 personen. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Wil je meer informatie over dit arrangement? Vul dan het contactformulier in.

Schrijf je ook in op onze gratis nieuwsbrief. Dan ben je als eerste op de hoogte van onze nieuwe acties.

Contactformulier

Naam: *

Bedrijf:

Woonplaats: *

E-mailadres: *

Telefoon: *

Uw bericht: *

Hoe heb je ons gevonden?

Reactie graag per:  Geen voorkeur E-mail Telefoon

Nieuwsbrief ontvangen?  ja

Code:
captcha
Schrijf de code links over

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


5 − = drie

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>