facebook twitter youtube

Struinen met jachthonden in de natuur

Op pad met de valkenier en zijn jachthonden

Ga op pad met de valkenier en zijn jachthonden. Tijdens het struinen door de uiterwaarden in het Rivierenland maak je kennis met de jachthondensport. Wij zijn je gids op dit buitenavontuur. Deze struintocht is een ideale gelegenheid voor teams en verenigingen als het gaat om teambuilding en is ook een leuke buitenactiviteit om met familie en/of vrienden en vriendinnen te beleven.

Jachthonden workshop

Tijdens de jachthonden workshop vertelt de valkenier je alles over het werken met jachthonden. Bv. over de traditie van het werken met jachthonden en de verschillende jachthondenrassen. Wij werken o.a. met een Weimaraner dit is een jachthond met een adellijke uitstraling. Onze teckel is een echte jachthond met veel passie! Tijdens de demonstratie laten ze je zien wat ze allemaal kunnen.

Werken met jachthonden

Je zult merken dat de jachthondensport meer is dan het roepen van ‘apport’. Want je zult zien hoe zij met veel passie werken voor “de baas”. Zo kun je zelf ervaren hoe het is om met deze mooie dieren oog in oog te staan. Verbaas je over de gehoorzaamheid! Foto`s maken is toegestaan!

Struinen door de uiterwaarden

Je gaat struinen door de ongerepte natuur van het Rivierenland. De valkenier is je gids en vertelt je hoe de uiterwaarden zijn ontstaan en welke bijzondere flora en fauna je er kunt vinden.

De valkenier is geboren en getogen in het Land van Maas en Waal. Hij kent hier echt alle bijzondere natuurplekjes: van dorpje tot uiterwaarden, van kerk tot rivier. Tijdens de natuurwandeling wijk je af van de gebaande paden en ontdek je de ongerepte natuur van het Rivierenland.

Streekpicknick of lunch

Het struinen en wandelen in de frisse buitenlucht zorgt natuurlijk voor een gezonde trek. Die kun je stillen tijdens een picknick met heerlijke streekgerechten. Ergens in de natuur van de uiterwaarden strijken we neer op een mooie plek. Daar kun je genieten van een streekbuffet met luxe broodjes en allerlei verse streekproducten en streeksappen.

Uiteraard wordt er met speciale dieetwensen rekening gehouden. Wel graag vooraf melden aan Flying Emotion.

PS Een paar stevige wandelschoenen zijn echt onmisbaar bij het struinen door de ruige uiterwaarden. En vergeet vooral je fototoestel niet mee te nemen!

Prijs

De prijs voor het Struinen met jachthonden arrangement is € 55,- p.p. Inbegrepen is de jachthonden workshop, (1x) koffie/thee met wat lekkers en een streekpicknick. De workshop duurt ca. 3 uur, het totale arrangement ca. 4 uur. Minimum aantal personen is 10.

Wil je meer informatie over dit arrangement? Vul dan het contactformulier in.

Schrijf je ook in op onze gratis nieuwsbrief. Dan ben je als eerste op de hoogte van onze nieuwe acties.

Contactformulier

Naam: *

Bedrijf:

Woonplaats: *

E-mailadres: *

Telefoon: *

Uw bericht: *

Hoe heb je ons gevonden?

Reactie graag per:  Geen voorkeur E-mail Telefoon

Nieuwsbrief ontvangen?  ja

Code:
captcha
Schrijf de code links over

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


9 + zeven =

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>