facebook twitter youtube

Valkenieren met handicap

Ben je afhankelijk van een rolstoel? Als je beperkingen hebt, kan het lastig zijn om buitenactiviteiten te ondernemen of een gehandicaptensport te vinden.

Maar met een speciale roofvogelsteun kan ook jij valkenieren tijdens een roofvogel workshop van Flying Emotion. Valkenieren met handicap kun je op 2 locaties in het mooie Rivierenland doen. De locaties beschikken natuurlijk over alle faciliteiten, maar zijn vooral prachtig gelegen. Op uw locatie zijn vaak ook mogelijkheden.

Roofvogelsteun op rolstoel

Sommige mensen kunnen door hun beperking geen valkeniershandschoen dragen. Dat is jammer, want daardoor kan de roofvogel of uil ook niet landen op die handschoen. En missen deze mensen de ervaring van het echt in de ogen kijken van de roofvogel.

Met een speciale roofvogelsteun kun je echter ook vanuit je rolstoel de roofvogel van zeer dichtbij ervaren. De roofvogelsteun kan eenvoudig vastgemaakt worden op je rolstoel. Tijdens het valkenieren landt de roofvogel dan op die steun. Zo kun je echt ervaren wat het valkenieren met roofvogels en uilen is.

Roofvogel workshop

Tijdens de roofvogel workshop vertelt de valkenier je alles over het ontstaan van de valkerij en de roofvogels. Je krijgt ook de valkerijmaterialen te zien die de valkenier gebruikt. Na een intensieve instructie door de valkenier over het vliegen met roofvogels landt een roofvogel bij jou op de roofvogelsteun … je kijkt recht in zijn ogen!

Aanpassingen.nl

Aanpassingen.nl is een bewegingstechnologisch ontwerpbureau. Ze zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte aanpassingen en hulpmiddelen, o.a. voor gehandicapten. Samen met Flying Emotion ontwikkelde het bureau de roofvogelsteun waarmee ook gehandicapten zich een echte valkenier kunnen wanen.

Kleine groepen of individueel

Deze spannende roofvogel workshops doen we in kleine groepen van 6 deelnemers (in een rolstoel) of individueel. Je partner of begeleider is natuurlijk ook welkom.

Grote groepen en instellingen

We hebben ook ervaring met roofvogel workshops voor grotere groepen of instellingen. Lees verder over roofvogel workshops voor grotere groepen en instellingen. 

Voor geestelijk gehandicapten maken wij programma’s op maat. Voor elk niveau stellen we een passend programma op. Neem gerust contact op met Flying Emotion. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Prijs

Een roofvogel workshop € 65 p.p. vanaf 8 personen maximaal 10 personen inclusief koffie/thee en een lunch. Individueel prijs op aanvraag.

Referenties

Flying Emotion organiseerde instellingsworkshops voor o.m. de volgende instellingen:

Activiteiten begeleiding instellingen 

refferentie       

Wil je meer informatie over dit arrangement? Vul dan het contactformulier in.

Schrijf je ook in op onze gratis nieuwsbrief. Dan ben je als eerste op de hoogte van onze nieuwe acties.

Contactformulier

Naam: *

Bedrijf:

Woonplaats: *

E-mailadres: *

Telefoon: *

Uw bericht: *

Hoe heb je ons gevonden?

Reactie graag per:  Geen voorkeur E-mail Telefoon

Nieuwsbrief ontvangen?  ja

Code:
captcha
Schrijf de code links over

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


− 6 = een

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>