facebook twitter youtube

Vliegende opening van je bedrijf

Wordt er een nieuw filiaal van je bedrijf geopend? Of staat het bedrijf voor een belangrijke kick-off? Dat wil je natuurlijk graag feestelijk en origineel vieren. Want dan zullen je klanten je extra goed onthouden.

Verras je gasten eens met een unieke vliegende bedrijfsopening en geef zo een vliegende en originele start aan je project.

Kadotip:

Verras je collega’s! Een Vliegende opening kun je ook boeken als cadeau voor je collega of directeur.

Symbolische bedrijfsopening of kick-off project

Stel je eens voor: tijdens de bedrijfsopening staan je gasten nietsvermoedend buiten te keuvelen. Plotseling scheert een roofvogel in volle vaart voorbij … Hij landt op de handschoen van een genodigde of van de directeur met in zijn bek een sleutel. Wat een sensationele en symbolische opening van je bedrijf!

Aanvliegen van ballon of sleutel

Tijdens een Vliegende opening is alles mogelijk. De roofvogels kunnen verschillende objecten aanvliegen: een ballon, een sleutel, etc. Je kunt je gasten er ook echt bij betrekken: een van hen kan bv. de ballon opblazen. En je kunt zelf de roofvogel bij jou op de handschoen laten landen! Een korte trainingsoefening van enkele minuten is hiervoor voldoende.

Kies zelf voor een roofvogel

Welke roofvogel we inzetten, mag jij bepalen. Je kunt kiezen voor een Europese Oehoe, konijnenuil, woestijnbuizerd, kerkuil, roodpoot bosuil…

Een vliegende start

Een bedrijfsopening is natuurlijk een spannende zaak, voor alle betrokkenen. Er moet die dag veel gebeuren en alles moet goed verlopen. Flying Emotion weet dat als geen ander. Daarom bereiden wij alles tot in de kleinste details voor. Zo geeft een vliegende opening echt een vliegende start aan je nieuwe bedrijf!

Voorbeeld van een vliegende opening door een konijnenuil

De Kamer van Koophandel Rivierenland stond voor de kick-off van een belangrijk project. Dat wilden ze groots vieren. Daarom vroeg de kamer aan Flying Emotion om een Vliegende opening te verzorgen.

Tijdens de Vliegende opening vloog een konijnenuil op spectaculaire wijze een ballon aan. De uil landde precies op de hand(schoen) van mw. Van der Kolk, gedeputeerde van de provincie Gelderland. Vlak voor dit spektakel had mw. Van der Kolk slechts een paar minuten geoefend met de uil. En dat was genoeg voor deze originele opening!

Prijs

De prijs voor een Vliegende opening is € 500 excl.BTW,- .
Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Wil je meer informatie over dit arrangement? Vul dan het contactformulier in.

Schrijf je ook in op onze gratis nieuwsbrief. Dan ben je als eerste op de hoogte van onze nieuwe acties.

Contactformulier

Naam: *

Bedrijf:

Woonplaats: *

E-mailadres: *

Telefoon: *

Uw bericht: *

Hoe heb je ons gevonden?

Reactie graag per:  Geen voorkeur E-mail Telefoon

Nieuwsbrief ontvangen?  ja

Code:
captcha
Schrijf de code links over

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


× acht = 40

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>