facebook twitter youtube

Workshop voor instellingen

Voor bewoners van zorginstellingen kan het lastig zijn om buitenactiviteiten te ondernemen of een gehandicaptensport te vinden. Activiteitenbegeleiding in de natuur is moeilijk. En dat is jammer, want het gevoel van eenheid dat we ervaren in de natuur werkt therapeutisch.

Roofvogels in de recreatie zaal

Tijdens de roofvogel workshop vertelt de valkenier alles over het ontstaan van de valkerij en de roofvogels. Je krijgt ook de valkerijmaterialen te zien die de valkenier gebruikt. Na een korte instructie door de valkenier over het vliegen met roofvogels landt een roofvogel op de de hand of roofvogelsteun … je kijkt recht in zijn ogen!

Jachthonden in de recreatiezaal

Tijdens de jachthonden workshop vertelt de valkenier je alles over het werken met jachthonden. Bv. over de traditie van het werken met jachthonden en de verschillende jachthondenrassen. Wij werken met een Weimaraner en een teckel. De Weimeraner is een jachthond met een adellijke uitstraling. Onze teckel is een echte jachthond met veel passie! Tijdens de demonstratie laten ze je zien wat ze allemaal kunnen.

Roofvogelsteun op rolstoel

Met een speciale roofvogelsteun kunnen ook mensen vanuit hun rolstoel de roofvogel van zeer dichtbij ervaren. De roofvogelsteun kan eenvoudig worden bevestigd of er naast worden gezet. Tijdens het valkenieren landt de roofvogel dan op die steun. Zo kunnen deze mensen echt ervaren wat het valkenieren met roofvogels en uilen is.

Aanpassingen.nl

Aanpassingen.nl  is een bewegingstechnologisch ontwerpbureau. Ze zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte aanpassingen en hulpmiddelen, o.a. voor gehandicapten. Samen met Flying Emotion ontwikkelde het bureau de roofvogelsteun waarmee ook gehandicapten zich een echte valkenier kunnen wanen.

Prijs

Neem voor de prijs gerust contact op met Flying Emotion. Voor instellingen hanteren we zeer vriendelijke prijzen. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Referenties

Flying Emotion organiseerde instellingsworkshops voor o.m. de volgende instellingen:

Activiteiten begeleiding instellingen 

refferentie       

Wil je meer informatie over dit arrangement? Vul dan het contactformulier in.

Schrijf je ook in op onze gratis nieuwsbrief. Dan ben je als eerste op de hoogte van onze nieuwe acties.

Contactformulier

Naam: *

Bedrijf:

Woonplaats: *

E-mailadres: *

Telefoon: *

Uw bericht: *

Hoe heb je ons gevonden?

Reactie graag per:  Geen voorkeur E-mail Telefoon

Nieuwsbrief ontvangen?  ja

Code:
captcha
Schrijf de code links over

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


× zes = 24

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>